Chalk Hill Pavilion

With direct views to the main property, the Pavilion provides a unique venue for both intimate VIP experiences and larger events. Spanning two floors, the building once housed event spaces on the upper floor and guest accommodations on the lower floor. The interior renovation preserved the distinctive interior windows, which visually connect the building’s upper-level interiors to an expansive covered outdoor pavilion, while incorporating new flooring, paint and lighting to bring a lighter, more contemporary feel to the interior.

On the lower floor, Nordby constructed a private destination within the Pavilion — a new VIP tasting experience set within a unique transparent box in what was once a closed-in guest room. A steel rendition of the Chalk Hill logo, hand forged by a local, Sonoma-based craftsman, is back-lit and set against a rough-hewn stone wall, forming a distinctive contrast to the sleek glass and steel doors that enclose the space.

Custom-fabricated wine storage, highlighted by recessed lighting, clearly states the room’s purpose. Throughout the lower level, stone flooring matches the slate used throughout the property, helping to bring a sense of cohesion to the large estate property.